פלנג’ר או מקינטה: מלחמת הסנובים

דברו עם יועץ קפה

קטגורית מוצרים

מאמרים נוספים

אם לא ידעתם, מתחוללת לה מלחמה. לא לא, אני לא מדבר על פוליטיקה…אני מדבר על המלחמה המתחוללת בין ה”סנובים של הקפה”, המלחמה בין המקינטה לפלנג’ר (או פרנצ’ פרס) מסביב לעולם.  אז אם אתם מוצאים את עצמכם מנסים להחליט מי מהתותחים מבשל את האספרסו שלכם יותר טוב, אתם נכונים לאכזבה. כי מה שתמצאו באינטרנט, זה מה שנקרא; “כל אדם לעצמו”.

אני נעזר בשניהם, אז אני הולך לנסות לחוות את דעתי נטולת המניירות על כל מכשיר יחד עם יתרונות וחסרונות שיקלו לכם במעט על תהליך קבלת ההחלטה.

המקינטה

לעתים קרובות מתייחסים למקינטות כאל “stovetop espresso makers” (בתרגום חופשי: מכיני אספרסו על כיריים) משום האופי המאוד קרמי של הקפה שהמקינטה מייצרת

 

Moka pots are often referred to as “stovetop espresso makers” due to the concentrated and, if you’re very skilled or very lucky, creamy nature of the coffee they produce. In contrast, it’s also called ‘The Cowboy Method’ for brewing coffee, which may give you an idea of what will happen if you are NOT very skilled, or lucky, when firing a Moka pot up.

You’ll typically find them crafted from aluminium or stainless steel because they must be placed on your range-top stove to brew – flame or no flame.

דברו עם יועץ קפה